NU HAR JAG SATT UPP DEN !

käkölaf
Av Boel.

Hello folks!

affa

Gött med lite fina höst dagar ! Vi satt t.o.m ute i dag på NG-samlingen ! Gött!
Hoppas läget är okej, nu har ju allt verkligen dragit igång...prov, läxförhör, upsatser,prov...ännu mer läxförhör...XD
Förr på NG så brukade dom som vill faktiskt stanna kvar och plugga...remember? Det kan vi fortfarande fortsätta med !

MOVE08 blev en succe! Dom som missat...äre synd om ! =D Kommer att försöka vara updaterad om nya event....

Pratade i dag om hur man svara på alla kompisar/eller icke kompisars alla skumma frågor...Hur blir ni hypnotiserade?  Varför har ni lärare som ledare på NG? Varför straffar Gud världen?

SÅ HIMLA SJUKT! vi måste helt enkelt bli bättre på att förklara XD men det är dock inte så himla lätt .... But we have Jesus on our side ;)


KLART-SLUT.
aläfläaf från Emelie N.

Protected by christ.

afäaf
Ännu har en vecka kommit och gått...
Härligt med helg tycker jag ändå. Själv ska jag ut med familjen än sväng och så ska jag till musikskolan och få lektions-tider...jag hoppas verkligen jag får bra tider i år...vad ska ni göra i helgen? Och just de ! Om ni har nått ni vill jag ska skriva här eller en bild eller en text ni vill förmedla...så säg bara till...mejla mig på --->amelaj94@spray.se !!
Nästa vecka är det som vanligt...förutom (!) att alla nior har prao nu dom här två veckorna framöver...men vi får ragga upp några sjuor och åttor ! Så deså! Så dra med kompisarna att komma nu!
Tisdag = 15.30 B101
Onsdag = Föreningstiden 11.35 - 12.15

Kram Emelie N.
http://emelienaslund.blogg.se

Update!

,afääaf
Time for an update !
Dom två första NG-möterna har funkat tycker jag ! Kul att de kommer en del folk ! Kepp it that way !
Nu på onsdag så ska, i alla fall vi 8:or ha frilufsdag (Jippie..?) och jag har för mig att 9:orna har det med...så det blir inget möte då. Men kom gärna på tisdan ! Annars rullar det på som vanligt nästa vecka...

 
Kram från NG-ledaren Emelie N.
hhl

NG-serien!

afdafd

Gjord i paint av våran egen Boel.

LONDON I HÖST !

,ÄAFÄ,AF

HELGEN DU INTE VILL MISSA

Den 24 oktober går årets hetaste konferens av stapeln och det händer i London, England!
One 08 blir inte bara en galet bra konferens utan också en mötesplats för en ny generation! Där kommer Ny Generation-ungdomar från hela världen sammanstråla för att tillsammans inspireras, utmanas och utrustas för att göra skillnad i sin skolvärld!
Talare från Sverige, England, Singapore och Planetshakers från Australien är bara ett par exempel på vad helgens program kommer innehålla!

Här kan du navigera runt och läsa om helgens program och talare, samt få praktisk information om hur lätt just DU tar dig till One 08!

Anmälningsformulär kommer inom kort.

Vi ses i London!!

Tja, INFO !!

Nu drar vi som sagt igång igen (jag försökte ropa upp det i högtalaren men misslyckades tydligen XD). Vi kör nu på tisdag kl.15.30 sal B101!! Be there ! Vi kommer också att köra på onsdag på förenings tiden, just so you know. Kram Emelie N.